Boek

Boek buurtvereniging De Hoogstraat

Corry van Lieshout als meisje van 16 jaar in de Hoogstraat. Er zijn nog geen stoepen, wel acacia’s.

Op 26 januari 2013 vond de presentatie plaats van het boek ‘De Hoogstraat in de 50-er en 60-er jaren’, op de dag dat buurtvereniging de Hoogstraat 50 jaar bestond. Op verzoek van Henk van Lieshout hadden vele oud-straatgenoten voor dat boek herinneringen aan hun jeugd op papier gezet. Allerlei verhalen uit de goede oude tijd die tijdens de regelmatige reünie’s van de buurtvereniging weer naar boven kwamen.

Henk van Lieshout in 1963

Het boek was een feest van herkenning en Henk heeft er al zijn buurtgenoten een groot plezier mee gedaan. En dat geldt met deze digitale versie ongetwijfeld ook voor alle andere (oud-)Zeelstenaren! Bekijk het boek hier online, of download hier een pdf-versie van het boek. Veel kijk- en leesplezier!

Extra mogelijkheden: uitvergrootte weergave en zoekfunctie
Met de knop rechtsonder in het bovenstaande plaatje wordt het boek op volledige schermbreedte weergegeven. Vervolgens kun je met de pijlen aan weerszijden van het scherm door het boek bladeren. Met de schuifregelaar rechtsonder op het scherm kun je inzoomen om alle details op de prentbriefkaarten goed te bekijken. Met de vergrootglas-knop  kun je het boek doorzoeken op bijvoorbeeld familienaam.